ANTALYA`DA DRAGON FESTİVALİ

ANTALYA`DA DRAGON FESTİVALİ

Antalya’da faaliyet gösteren kurumlar, çok eğlenceli ve çekişmeli bir deniz festivaline hazırlanıyor.
İş dünyasının başarılı kurumları, hem kendilerini ifade etmek hem de eğlenmek ve eğlendirmek amacıyla son yıllarda Türkiye’de çok popüler olan Dragon Festivali’nde buluşuyorlar. İstanbul’da büyük yankı uyandıran Festival, bu yıl Erdem Medya’nın öncülüğünde, Konyaaltı’ndaki Beach Park’ta 15-16 Haziran’da yapılacak.

Festivalin yapımcısı Erdem Bilensir yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bir kıyı ili olmasına ve çok uzun bir sahili bulunmasına rağmen Antalya, son yıllara kadar denizle ilişkili festival ve eğlencelerden genellikle uzak durdu. Yaz döneminde daha çok yayla kültürüne yüzünü dönmüş olan turizm cennetinde, artık dünyanın sayılı eğlencelerinden biri de gerçekleştirilmiş olacak. Antalya Dragon Festivali’nde çok sayıda kurum takımının katılımıyla bot yarışları yapılacak. İki gün boyunca Konyaaltı sahilinde müzik ve dans yoğun biçimde yaşanacak. İsteyenler özgürce ritim atölyelerinde coşacak, ünlü DJ’lerin öncülüğünde yeteneklerini gösterebilecek ve firmalarını her platformda tanıtabilecekler.”
Tanıtım için büyük fırsat
Spor ve eğlencenin doruğa çıkacağı Dragon’a katılım için daha şimdiden Antalya’dan birçok kurum başvuruda bulundu. Katılacak kurumların takımları festivalden haftalarca önce antrenman ve prova yapabilecekler. Festival süresince kurumlar kendi adlarını ve markalarını tanıtıcı etkinliklerde bulunabiliyor ya da engellilerden kurulu takımları yarıştırmak gibi çeşitli sponsorluk ve sosyal sorumluluk çalışmalarını da hayata geçirebiliyorlar. Türkiye’den bu festivale son beş yılda, aralarında Abdi İbrahim İlaç, Coca Cola, Banvit, Garanti, Turkcell, Karel, DHL gibi büyük şirketlerin de bulunduğu kurumlardan 600 dolayında takım katıldı.